Valmuefrømuffins

Har du prøvd valmuefrø i muffins? Det er helt genialt, så jeg tenkte å dele en oppskrift jeg fikk av Lisa. (Som fant den i en eller annen bok!)

VALMUEFRØMUFFINS -(MAKES YOU HAPPY, haha)

200 g margarin

2 dl sukker

2 egg (3 egg i mitt tilfelle, siden de er litt små 🙂 )

2 dl melk

Skall og saft av 2 lime

4 dl hvetemel

2 ts bakepulver

1/2 ts salt

1/2 dl valmuefrø

Sett ovnen på 200’C. Rør margarin og sukker hvitt og luftig. (Ok, jeg smeltet dette riktig nok, og det fungerte helt bra) Tilsett eggene, ett om gangen, og deretter melk og limesaft. Bland hvetemel, bakepulver, salt og valmuefrø samt limeskall. Der etter røres dette inn i eggeblaningen. Hell røren i muffinsformer og stek kakene i ca 20 mininutter. Enjoy!


10 thoughts on “Valmuefrømuffins

  1. De er knallgode! Har spist 2 stk og ble litt mett. Kos deg med bakingen 🙂 Ps, Så kult å se at du har begynt med andre ting i Robin Hood designet ditt!

 1. NÅ fekk eg lyst på muffins og spesielt disse!! Nam! Kos deg! (Har du sikra deg ingen besøk, sånn at du kan ha de heilt for deg sjøl??? ) Hehe 🙂

  1. Veldig gode, ingen som kommer på besøk som jeg vet om 🙂 Men jeg tror jeg skal begynne å lage disse for gjester, eller i mini muffinsformer! Ble 12 stk, jeg har spist 3 og Bjarne 2, har svære 7 igjen! De er nesten mektige enn pancakes..

   1. Hmmm? Are you feeling alright?? Nei, eg huske sjøl at de e gode og mektige på sama tid. Men meir igjen te neste dag!!

   2. Men eg trur aldri dei kjem til å bli så gode som den første gongen me laga dei. Kanskje det var the element of surprise. Eller sjokoladebitene me hadde oppi. Uansett, fucking good! *drooools*

   3. Det var noe spesielt med den første gangen ja,.. Fikk dem til kjempe bra denne gangen vertfall 😉 but they are all gone now..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s