Bjørnebærmuffins

Oppskriften er hentet i fra Isabellas for august/september 2011:

125 gram bjørnebær (frosne eller ferske)

125 gram mel

125 gram sukker

125 gram smør

3 egg (jeg brukte 4 egg, hvorav 2 var veldig små pga de unge silkehønsene sine mini egg! Kuttet litt ned på smør og sukker.)

1/2 t bakepulver

1 1/2 t vaniljesukker

1 ss vann (om nødvendig)

12 søte cupcakes former

1) Bland mel og sukker, deretter bland inn smør og egg. Så bakepulver og vaniljesukker.

 2) Tilsett bærene men rør forsiktig!( Egentlig så vil jeg anbefale at bærene bli puttet oppi etter at deigen er i muffinsformene så de ikke samler seg så lett i bunnen.)

3) Stekes på 175 C i 20-25 min.

4) Lag litt te eller kaffi og nyt resultatet!


One thought on “Bjørnebærmuffins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s